Wonderen bestaan!

Wonderen bestaan!

Sinds enige tijd hebben wen we een tijdelijk pleegkind, Magid. Het is een leuk en vrolijk kereltje dat al 8 jaar op deze aarde rond springt en rent. Hij maakt ons vrolijk. Behalve zijn linkeroog was Magid kerngezond. Hij loenste verschrikkelijk en zag met het linkeroog helemaal niks. We zijn met hem naar de oogspecialist geweest en die constateerde wat wij al wisten, dat linkeroog deed niet mee. 

Mariama is een zeer gelovige dame, begon te bidden, kocht een flesje heilige olie in haar kerk en begon tevens met het insmeren van dat linkeroog met dat vette spul.

Sinds een paar dagen ziet Magid weer met dat oog en het loensen is ook sterk verminderd. We zijn allemaal heel blij voor hem. Vandaag gaan we weer naar de oogspecialist, zijn moeder in Ierland kon het niet geloven. Hij kan er mee lezen en vingers tellen.

Ik blijf zelf altijd voorzichtig als het gaat om wonderen. Wonderen zijn voor mij zaken die de mensen niet zomaar kunnen verklaren en het oog van Magid bewijst maar eens te meer, dat wonderen bestaan.

Op 1 februari werd Nico Jr. 1 jaar jong. Via crowdfunding dat werd opgezet door vrienden, werd er een verjaarspartijtje georganiseerd voor ruim 200 gasten. Er was volop eten, muziek de de zeker 150 kinderen hebben zich uitstekend vermaakt. Wonderlijk hoe dingen kunnen gaan.

De weg van het vliegveld naar ons huis, is ook een wonder, een stoffig wonder. Er komt een 6 baans snelweg tot vlak bij ons voor de deur. Het veroorzaakt een bende stofoverlast, maar binnen een maand of drie is het leed van de files en het stof geleden.

Nico Jr. is voor best slim voor zijn leeftijd, hij geeft al kushandjes naar vrouwen en rent door het huis, nieuwsgierig naar alles wat er gebeurd. Met zijn brabbeltaaltje weet hij precies duidelijk te maken wat hij wil en hij neemt “nee” niet als een goed antwoord. Dat belooft nog wat voor de toekomst.

Net als ieder mens is ook junior een wonder, onvoorstelbaar hoe hij zich heeft ontwikkeld van pasgeborene tot aanstaande peuter.

Oh ja, mijn blaas doet goed mee en het lopen gaat per week nog steeds vooruit.

Wordt vervolgt!